Har du svært ved at blive gravid med din partner? Det kan være rigtig frustrerende og skyldes flere ting. Det kan være du har det man kalder et “uvenligt miljø” eller at manden har en dårlig sædkvalitet. Uanset årsagen, kan det lykkedes jer at få et barn alligevel.

Med en fertilitetsbehandling kan kvinden blive kunstigt befrugtet, det er bare en dyr fornøjelse. Alene én IVF og ICSI behandling kan koste op til 25.000 kr. og dertil kommer andre omkostninger i forløbet. Se mere om at låne penge til fertilitetsbehandling her.

Lån til IVF behandling online

Prisen på en IVF behandling afhænger af udbyderen, men er den klart største udgift i forløbet. Det koster ofte mellem 20.000 til 25.000 kroner, og hvis I har brug for flere behandlinger kan prisen sagtens ende nærmere på 50.000 kr. Det er flere penge end de fleste danskere har på kontoen, hvorfor det kan blive nødvendigt med et lån.

Det er desværre ikke altid at banken er så forståelige og nemme at overbevise. Her kan det være løsningen, at søge lån til IVF behandling online. Udbyderne blander sig ikke i formålet og spørger ikke hertil. Du har derfor fuld frihed til at bruge pengene som du ønsker. Uagtet om det er til en fertilitetsbehandling, en operation eller nyt badeværelse.

Du kan nemt låne fx. 25000 kroner online. Så længe du ikke står i RKI og har en fast indkomst, er dine godkendelseschancer høje. Samtidig kan du frit vælge hvilke lånebeløb du vil ansøge om. Så hvis du har brug for flere eller færre penge end 25.000, kan du ansøge om det via vores oversigter.

Børn er en drøm for de fleste danskere og hvis det ikke kan lykkedes på traditionel vis, er en fertilitetsbehandling det eneste rigtige. Også selvom det vil kræve et lån, for timingen er ikke ligegyldig og det kan tage mange måneder at spare pengene op.

Når du først er blevet befrugtet som kvinde, vil I trods alt have 9 måneder til at få styr på økonomien og afdraget det lån I har optaget.

Fertilitetsbehandlingen trin for trin

Vi har allerede været inden på at fertilitetsbehandlinger kan være dyre, men spørgsmålet er hvor dyre? Det er meget svært at give et konkret svar, da det afhænger af klinikken og den fremgangsmåde du vælger. Om det skal ske via IVF eller ICSI. Og alt efter hvor mange undersøgelser og behandlinger der er nødvendige.

Men du er sikkert havnet på denne side, fordi du ved præcis hvor mange penge du mangler på kontoen. Er du derimod i tvivl om fremgangsmåden trin for trin ved IVF og ICSI, har vi opstillet den for dig her:

  1. Forundersøgelser og blodprøver.
  2. Samtale og planlægning af forløb med fertilitetsklinikken.
  3. Behandlingen påbegyndes.
  4. Ægløsningssprøjte og ægudtagning 1-2 døgn efter.
  5. Sædprøve samme dag som udtagningen.
  6. Befrugtning, efterfulgt af ægopdeling.
  7. Hormontilskud.
  8. Graviditetsprøve 15 dage efter ægudtagningen.
  9. Svar på graviditetsprøve.
  10. Skanning af barnet.

Kort om IVF og ICSI

IVF er en forkortelse for in vitro fertilisation og kan betegnes som en reagensglasbehandling.

ICSI er en mikrosemination og kan betegnes som en ægtransplantationsbehandling. Anvendes primært ved lav sædkvalitet.

Det er altså flere forskellige måder at blive gravid på som kvinde. Hvilken der er den rigtige for Jer, vil i høj grad afhænge af de indledende undersøgelser.

Krav for at få en fertilitetsbehandling

Der gælder en række krav, for at loven tillader kvinden at blive kunstig befrugtet. Du skal have forsøgt at få børn i 12 måneder og så skal I undersøges på sædkvaliteten, ægløsning og andre faktorer.

Man kan altså ikke komme i gang, fra den ene dag til den anden. Det kræver man har været i et længere forløb, uden held med den naturlige graviditet.

Loven foreskriver at du ikke må være over 46 år som kvinde, men i praksis sætter de offentlige klinikker typisk aldersgrænsen ved 40 år. Du kan læse flere regler og krav på Netdoktor her.

Vi håber du er blevet klogere på dine finansieringsmuligheder online og på hvordan det hele forløber, når du er i gang.